cursussen

Yijing trainingscursus De Verandering: raadpleging voor leiders van organisaties

De trainingscursus is bedoeld om mensen met impact grondig de Yijing voor de beantwoording van vragen en voor het verkrijgen van inzicht in de eigen organisatie te leren hanteren. Hiervoor wordt –naast cursusmateriaal- een Engelstalig Yijing Managementboek en de Engelstalige Yijing van Balkin ter beschikbaar gesteld. Alhoewel deze intensieve cursus De Verandering meer omvat dan menig andere Yijing cursus is zij vooral bedoeld als een eerste serieuze en verantwoorde stap om de Yijing in te zetten in vraagstukken binnen organisaties, ondernemingen en de overheid. Het gebruik van de Yijing voor raadpleging is in het Westen nog weinig algemeen. De grote potentiële kracht wordt in vrijwel alle Aziatische landen onderkend en geen enkele zich respecterende organisatie zal –zeker bij belangrijke beslissingen- nalaten de Yijing te raadplegen.
Succesvolle afronding van deze 4-daagse cursus voor 6-8 personen leidt tot het verkrijgen van het certificaat BRONS. De verkregen vaardigheden voor een verantwoord persoonlijk gebruik van de Yijing zijn: – het stellen van de juiste vraag – het maken van een hexagram met munten – het opstellen van een organisatie-hexagram – het interpreteren van een verkregen hexagram. Het certificaat geeft recht op deelname aan een doorlopende tweemaandelijkse Yijing Lounge. 
Actuele informatie is te vinden onder ‘nieuws’.

De cursus wordt voor upper management ook als Transformation Master Class gegeven, waarbij vier deelnemers zelf de groep samenstellen, de cursus hosten en de data vaststellen. 
De cursus wordt ook als in-company cursus gegeven voor groepen van 4-8 personen. Geschikte data worden in overleg vastgesteld.

U kunt telefonisch contact opnemen of per email md@yjba.nl.

Enkele reacties van cursisten op de Yijing trainingscursus:
als ervaren Yijing gebruiker ben ik verrast door de nieuwe en praktische aanvullingen die mij werden aangereikt. Het gebruik van de Yijing door collega’s durf ik nu ook beter aan te moedigen. Ongelofelijk hoeveel je in deze pressure cooker opzet opsteekt”. (GH)
“praktisch toepasbaar en ook filosofisch sterk. Zie het gebruik van mijn intuïtieve kennis om tot betere besluiten te komen als uiterst waardevol”. (PW) 
“heb genoten van de open en veilige sfeer. We waren als cursisten al snel een groep dankzij het inspirerende voorbeeld. Het was stevig aanpoten, maar meer dan de moeite waard en mijn verwachtingen zijn ver overtroffen. Ga ook anderen stimuleren deze verrijkende trainingscursus te volgen”. (EM)

 

 

Reacties zijn gesloten.