Yijing Lounge©

Tijdens een Yijing Lounge (17:00 u – 20:00 u en gecombineerd met een lichte maaltijd) worden in een informele setting ervaringen in het gebruik van de Yijing in de beroepspraktijk uitgewisseld. Door de klankbordfunctie en de verdere verdieping van de in een cursus of training aangereikte stof groeit de professionaliteit in het gebruik ervan. En het is altijd een inspirerende ontmoeting.
De Yijing Lounge biedt houders van ons certificaat Brons de mogelijkheid in een ‘beyond-intervisie’ opzet een actueel bedrijfsprobleem aan de orde te stellen en terug te blikken op eerdere raadplegingen en uw ervaringen daarmee. Het succes van de Yijing Lounge wordt vooral bepaald door de groepsdynamiek, waaronder uw eigen input.
In veel gevallen verzorgt de Yijing Business Academy zelf of door invitatie nieuwe input voor het verantwoord gebruik van de Yijing (een lezing, korte workshop, intervisie,etc.)

Belangstelling: vraag om een uitnodiging voor een introductie door een email aan Marcel Dierselhuis md@yjba.nl met een korte introductie van uzelf en de motivatie om aan de Yijing Lounge deel te nemen. Lounge Y366 komt op donderdagen bij elkaar en Lounge Y367 op vrijdagen, op de derde dag van de oneven maanden in Museum Oud Soest in Soest.

 

Reacties zijn gesloten.